tisdag 30 oktober 2012

Kina om Kina

jaha. tisdag? vad är det för dag egentligen? en mellandag, det är vad det är. för vad gör man på tisdagar? jag har då inte åstadkommit mycket av värde idag. bokat avflyttningsbeskitning, spacklat lite, pluggat lite och kollat på roswell. typ så. OH! En sak med ex-flick- och pojkvänner. När är det dags att lägga ner tjatet? Jag menar var och när går gränsen för att man kan begära saker av varann?

En kompis, hans ex, som har varit hans ex ett par månader kräver fortfarande saker. Som att få veta saker, saker som man inte pratar om med alla, utan med vänner och flickvänner. Ex:et kräver även att vännerna uppför sig på samma sätt som när de var tillsammans. Missförstå mig rätt, självklart ska man vara trevlig och så men vissa kompisars ex kanske man inte är så intresserad av att vara vän med på samma sätt som när de var tillsammans. vissa vill man inte ens vara trevlig mot ska väl erkännas men det blir ju annorlunda när ett par gör slut. 

Och när går då gränsen? min kompis då, han fick lite klagomål för det här med att hans kompisar kanske inte ler och tjoar varje gång dom träffar det här ex:et. och det ska då utredas och pratas om. och i det skedet dyker det upp en del frågor hos mig. 
1. varför bry sig? det är ju ett ex:s kompisar, skit i dom! 
2. varför bitcha om det!? orka ta upp det! notera och gå vidare i livet! 
3. varför ens ta upp det? känns det inte lite, släpigt att ta upp det? vad tänker man att det ska bli för konsekvenser egentligen? 
4. är alla tjejer så? 

Sista frågan går ju enligt mig inte att svara på, grabbarna håller inte med. Och jag är ingen ängel när det kommer till sånt här, absolut inte, men just nu dömer jag bara rätt och slätt och säger; sluta! sluta gnälla, sluta bitcha och sluta gnälla! var tyst bara. 

så. så kan det gå på en tisdag om man varit singel länge och tänker lite för mycket. på en tisdag! den här lilla låten nedan har jag fastnat lite för också! trevlig kväll!



1 kommentar: