söndag 19 juni 2011

koooom heeeem

YO!

just i skrivande stund är jag lite stressad för dels ska jag hinna duscha och handla och dra till ström och hinna läsa igenom KF-handlingarna till imorgon (läsa igenom dem en gång till alltså). Så jag har det jag gör idag!

gårdagen bestod utav jobb, kenny starfighter, surströmmings premiär <3 och feeest hos helena! Sen saknar jag jennifer! nu får du komma hem!

Surströmmingen, alltså det är bland det godaste som finns! Ett absolut måste på sommaren och igår fick jag första omgången för detta år! SÅ GÖTT! tänk om jag hade varit i BigBrother huset när de blev tvingade att äta det! OOOH vad jag hade roffat åt mig hela tallriken och bara slukat alltihopa!

Så när jag precis smällt i mig en massa strömming så ringde helena den fantastiska och bjöd mig på fest! Och fan vad kul det var! Jag som hade jobb idag och hade bil höll mig nykter men drack MER hallon/svartvinbär i ett cocktailglas så ingen anade att jag var nykter. Så smet helena, jag och marre ut en stund och så funderade vi på när de skulle dra ut varpå jag säger "men det går ju fort ner jag har ju bilen" så skrattar marre lite åt det och säger "ja jag tänker då INTE åka med dig iallafall" jag hade till och med lurat Marre! KUNG! och det var nästan ingen annan som fattade heller förrän vi skulle fara, tror att det bara var sara som var mig på spåren!

kung kväll! men nu vill jag ha hem jennifer! NU!

1 kommentar:

  1. Fan vad rörd jag blir över att du skriver "TILL OCH MED lurat Marre". Du tror att jag är smart!

    SvaraRadera