torsdag 19 april 2012

en uppdatering från i torsdags

Hejhå! Nu är det en timme kvar tills jag påbörjan min lilla resa mot ö-vik! Gud vad jag längtar! Bara få kramas och rå om alla! Om tio timmar är jag framme! En sak jag tycker är kul att kolla på är Inside Actors studios, det är intressant att höra om skådespelarnas karriärer och hur de jobbar. Det vore så jäkla coolt att få vara där! Dock är jag ingen skådespelare, raka motsatsen, kan inte dölja känslor för fem öre. Så de tio frågorna alla får i slutet kommer aldrig att ställas till mig så jag tänkte att jag kan svara på dom ändå!

Whats your favourite word? - Hej (ett ord som kan lyfta hela ens dag)
Whats your least favourite word? - Sluta
What turns you on? - Ögonkontakt
What turns you off? - Överlägsenhet
What sound or noise do you love? - Ljudet av mina vänners prat och skratt. Jag kommer ofta på mig när vi alla är med varandra att jag sitter tyst och ler för mig själv och bara lyssnar på dom.
What sound or noise do you hate? - Ljudet av nysningar, hatar det ljudet.
What is your favourite curse word? - satan
What profession would you like to atempt? - Det vore coolt att vara skådespelare men som sagt skulle jag aldrig klara av det. Annars - filmproducent! Det vore SÅ coolt! Dröm yrket är annars filmkritiker, fatta vad nice att sitta och kolla på film och sen få tycka till om filmerna som jobb!
What profession would you not like to atempt? - doktor, visst vore det kul att hjälpa folk men tänk att sitta och ge sprutor till folk, fyfan!
If heaven exists, what would you like to hear when you arrive at the pearly gate? - vad sa du nu då?

1 kommentar: